7 listopada 2018 roku odbyło się wielkie otwarcie Restauracji POZIOM food&wine. Wielu wspaniałych Gości, wyjątkowa atmosfera, dźwięki pięknej muzyki i zapach przepysznych dań – czego chcieć więcej?
Ten klimatyczny wieczór był czasem radości z nowo powstałej Restauracji, jak również miejscem spotkania, ciekawych rozmów i zwiedzania Hotelu Diament Plaza Gliwice. Zebrani Goście podziwiali zmiany, jakie nastąpiły w obiekcie. Mogli również posłuchać aromatycznej opowieści o kawie, wziąć udział w degustacji win, a pełen ognia, efektowny pokaz Live Cooking sprawił, że degustacja specjałów Szefa Kuchni cieszyła nie tylko nasze podniebienia, lecz dostarczała również wspaniałych wrażeń estetycznych.
Wieczór swoją obecnością i pełną humoru ciekawą konferansjerką uświetnił niezawodny Krzysztof Respondek.
Nie zabrakło również prawdziwej gwiazdy wieczoru – Stanisława Sojki. Ten wspaniały recital z pewnością na długo pozostanie w pamięci zebranych Gości.
Życie nie tylko po to jest, by brać… – To tak jak w naszej Restauracji POZIOM. Chcemy dawać Państwu moc niezapomnianych wrażeń. Nie tylko tych kulinarnych. Nie tylko w ten jeden wyjątkowy wieczór, lecz codziennie.
Zapraszamy!