Już tej jesieni wielkie otwarcie nowej restauracji w Gliwicach. Restauracja POZIOM będzie zupełnie nowym, wyjątkowym miejscem na kulinarnej mapie Gliwic. Lokal znajdować się będzie w XIX wiecznej kamienicy Hotelu Diament Plaza Gliwice, w samym centrum miasta. Styl eklektyczny, historyczne ściany pokryte cegłą, nowoczesny kamień – wszystko to, starannie zaaranżowane, złoży się w swoistą całość. Obecnie trwają prace wykończeniowe i wkrótce Restauracja zacznie przyjmować Gości.

Tym, co będzie wyróżniać POZIOM jest specjalne menu, które łączy w sobie prostotę i elegancję. Restauracja POZIOM food&wine, jak sama nazwa wskazuje, oferować będzie również wyselekcjonowane wina, jako idealne uzupełnienie do serwowanych potraw.

Warto dodać, że Szef Kuchni Restauracji POZIOM to prawdziwy kreator i pasjonat rodzimych potraw. Łukasz Rak zaproponuje Gościom polską kuchnię, w której nie braknie jednak akcentów śródziemnomorskich. Kulinarna podróż dostępna będzie na wyciągnięcie ręki także w Gliwicach.

Back To Top