Już tej jesieni wielkie otwarcie nowej restauracji w Gliwicach. Przy ulicy Zwycięstwa, w zabytkowej kamienicy powstanie Restauracja POZIOM food&wine. Szefem kuchni został Łukasz Rak, a stworzone MENU to połączenie prostoty i elegancji smaku, zaś przygotowana selekcja win to idealne uzupełnienie zaproponowanych przekąsek i dań głównych.

Restauracja Poziom Gliwice

POZIOM to miejsce, w którym nasi Goście razem z nami będą mogli promować kulturę spożywania posiłków, celebrowania ich i delektowania się nimi wspierając ideę slow food. Gotujemy dla Was, aby mogli Państwo czerpać przyjemność z odżywiania i radość płynącą z dobrego jedzenia przyprawionego szczyptą miłego towarzystwa i serwisu na pożądanym poziomie. – mówi Agnieszka Baranowska, manager restauracji. Prezentujemy kuchnię casual fine dining, aby promować wiedzę i doświadczenie Szefa Kuchni, a przede wszystkim szacunek do produktu, który serwujemy. – dodaje. Warto wspomnieć, że Agnieszka Baranowska otrzymała niedawno prestiżową nagrodę w konkursie „Złam przepis Roberta Skubisza” i odbędzie szkolenie pod okiem samego Mistrza.

Zachęcamy do udziału w tej kulinarnej podróży dostępnej na wyciągnięcie ręki właśnie tutaj, w Gliwicach, w restauracji POZIOM.

Restauracja Poziom Gliwice
Back To Top