skip to Main Content
Menu

Sukces Managera Restauracji Hotelu Diament Plaza Gliwice. Nagroda w rękach Agnieszki Baranowskiej – ogromnej miłośniczki kuchni fusion.

Hotele Diament tworzą ludzie, dla których praca to pasja. Kochają to, co robią i wkładają serce w to aby być najlepszymi!

Stąd też miło nam poinformować i pochwalić się sukcesem Agnieszki Baranowskiej – Managera Restauracji w Hotelu Diament Plaza Gliwice.

W ubiegłym miesiącu marka FINE DINE zorganizowała konkurs pod hasłem ,,Złam przepis Roberta Skubisza”.  Zadaniem uczestników było wymienienie jak największej ilości składników, tworzących apetycznie i kolorowe potrawy znajdujące się na talerzach. Główną nagrodę zdobyły 3 osoby, w tym właśnie nasz Manager.

W ramach wygranej już 8 września, Agnieszka odbędzie szkolenie pod okiem samego Mistrza – Roberta Skubisza, który jest ambasadorem marki FINE DINE, Szefem Kuchni Restauracji Amber Room w Warszawie oraz laureatem wielu prestiżowych nagród w tym „czterech sztućców” Przewodnika Michelin.

Agnieszka Baranowska została kierownikiem Restauracji Atmosfera w lipcu 2015 roku. A już niebawem naszego Managera jak i samą Restaurację czekają wielkie zmiany – lokal całkowicie zmieni swoje oblicze!

Agnieszka Baranowska
Back To Top
×Close search
Search