skip to Main Content
Menu

Za nami kolejna, IV edycja „Żywej Restauracji”. 26 września w Restauracji Diament Zabrze odbyło się spotkanie pt. „Wino i wódka”.  Ten wyjątkowy wieczór dostarczył naszym Gościom samych pozytywnych wrażeń. Wyśmienite menu, skomponowane przez szefa kuchni, Łukasza Trybulskiego, idealnie komponowało się z prezentowanymi trunkami. Zaś live cooking oraz gitarowa muzyka na żywo nadały spotkaniu wspaniałą atmosferę. Wieczór swoją obecnością ubogacił również znany ekspert i znawca win, Sławomir Chrzczonowicz. Wytworne wino i wyborna wódka okazały się być idealnym wypełnieniem potraw zrodzonych z ognia, pod okiem naszych wspaniałych kucharzy. Zebrani Goście mogli przekonać się, że wódka jest nie tylko do picia, ale do… jedzenia! Sprawdza się idealnie w formie flambirowania, nadając daniom niezapomniany smak.

Miejmy nadzieję, że nasi Goście na długo zapamiętają tę prawdziwą ucztę, a każda chwila spędzona w Restauracji Diament będzie pełna życia i smaku – jak nasza Żywa Restauracja!

Warto również wspomnieć, że od 1 października menu serwowane w czasie „Żywej Restauracji” będzie dostępne u F&B Managera. Można je zakupić na swój indywidualny event i cieszyć się wyjątkowymi smakami. Zapraszamy!

Back To Top
×Close search
Search