skip to Main Content
Menu

Restauracja POZIOM będzie zupełnie nowym, wyjątkowym miejscem na kulinarnej mapie Gliwic. Wnętrza nowej restauracji mieścić się będą w zabytkowej, XIX wiecznej kamienicy Hotelu Diament Plaza w ścisłym centrum Gliwic. Obiekt utrzymany jest w stylu eklektycznym, tak też ustylizowana będzie nowa restauracja. Nie boimy się łączyć trendów – dlatego też historyczne ściany pokryte cegłą połączone są z nowoczesnym kamieniem, a każda z sal, przygotowanych dla naszych Gości, jest inna. – mówi Agnieszka Baranowska, manager restauracji.

Z pozoru chaotycznie ustylizowane sale restauracyjne połączą całość w zaprojektowaną z wyczuciem i przemyślaną aranżację. Tych kilkanaście pomieszczeń, tworzących nasz POZIOM powstało w budynku, którego historia jest wciąż żywa. Szefem Kuchni Restauracji POZIOM został Łukasz Rak – prawdziwy kreator i pasjonat rodzimych potraw. W lokalu będzie można skosztować kuchni polskiej, w której nie braknie również akcentów śródziemnomorskich.

Back To Top
×Close search
Search